Een klassieke witte cake: wit van kleur en luchtig, zoet en "moist" van structuur ... en ik heb natuurlijk sprinkles toegevoegd! Ik ben dol op de kleurenpracht die sprinkles aan de mix toevoegen en de puur witte cake laat de kleuren er echt uitspringen.
Verras je familie en vrienden met deze feestelijke Chocolate Pepermunt Cheesecake. De bodem is gemaakt met Oreo-koekjes en de confetti-sprinkles geven een cheesecake een kleurrijke uitstraling. Met een topping van pure chocolade bedekt met stukjes pepermuntsuikergoed is het de perfecte afsluiting van het kerstdiner.
Geïnspireerd door Anne van Annanellas.nl, dit Speculaas Fudge is ooey-gooey chewy en vol witte chocolade, speculaas, marshmallows en sprinkles: feestelijk en lekker voor Sint!
Deze confetti brownies zijn ooey-gooey chewy, fudgey en vol van chocolade: héél erg lekker! Een beetje knapperig van buiten en lekker zacht en stevig van binnen. Bak de brownies langer als je ze liever wat cakeachtig wilt.
Deze confetti suikerkoekjes zijn boterig, dik en chewy met geuren en smaak van vanille: perfect met een kopje koffie of thee! Knapperig van buiten, zacht van binnen met kleine spikkels van feestelijke kleuren, deze koekjes zijn een prachtige aanvulling op elke feesttafel. Hoera!
Deze koekjes zijn dik en chewy: de perfecte combinatie! Dankzij de bloem verhouding blijven deze koekjes lekker dik. De gesmolten boter en het toegevoegde eigeel zorgen voor een heerlijk ooey-gooey cookie. Knapperig van buiten, zacht van binnen ... perfectie. Laat de pumpkin spice weg als je geen fan bent ... de koekjes zijn hoe dan ook heerlijk!
Deze Funfetti (Confetti) Scones barsten van de sprinkles en kleuren! Het is zo'n leuk en feestelijk ontbijt en zijn de gemakkelijkste scones die ik ooit gemaakt heb. Klaar in 40 minuten of minder! Perfect voor een verjaardags-/zondagochtend ontbijt of high tea party.
Super simpel. Super lekker. Dit Confetti Icebox Cookies recept is voor een super eenvoudig dessert en is geschikt om vooraf te bereiden! Ik bewaar een paar blokjes koekjesdeeg opgerold in plasticfolie in mijn vriezer zodat ik in een handomdraai koekjes kan bakken.
Licht zoet en yoghurt-achtig, deze Semifreddo (ook bekend als ijstaart) is een Italiaans bevroren dessert, de naam betekent half koud of half bevroren. Het zit tussen ijs en mousse in, waardoor dit gemakkelijk te maken dessert perfect is voor een warme zomerdag (of eigenlijk elke dag, hehe).